Ledig stilling: Daglig leder i Noregs Kristelege Folkehøgskolelag (NKF) og Informasjonskontor for kristen folkehøgskole (IKF)

En attraktiv nøkkelstilling i et skoleslag som seiler i medvind

Noregs Kristelege Folkehøgskolelag (NKF) organiserer ansatte på de kristne folkehøgskolene. Vi er fagorganisasjon for medlemmene og idéorganisasjon for skoleslaget.

Informasjonskontor for kristen folkehøgskole (IKF) er et servicekontor for 32 tilknyttede folkehøgskoler, med 3 700 elever. Elevtallet er økt med 50 prosent gjennom de siste femten årene. IKF samarbeider med skolene for å styrke rekrutteringen videre.

De kristne folkehøgskolene skal være verdibevisste og åpne, aktuelle, nyskapende og relevante for elevene.

NKF og IKF har et felles sekretariat, med åtte medarbeidere. Kontoret ligger i Oslo sentrum, i et kontorfellesskap for alle folkehøgskoleorganisasjonene i Norge. Sekretariatet har et utstrakt samarbeid med de andre organisasjonene.

Vår daglige leder gjennom mange år går av med pensjon, og vi søker hans etterfølger.

Sentrale oppgaver:

• Personalansvar og ledelse av sekretariatet i Øvre Vollgate 13, Oslo, med 8 ansatte
  • Saksforberedelse for styrene i NKF og IKF
  • Budsjett- og regnskapsansvar
  • Samfunns- og mediekontakt
  • Bygge relasjoner til skolenes eierorganisasjoner
  • Ansvar for den pedagogiske rådgivningen overfor skolene
  • Ansvar for markedsføring av skolene og deres tilbud
  • Ansvar for informasjonsrådgivningen mot skolene
  • Samarbeid med de andre folkehøgskoleorganisasjonene

Stillingen innebærer en del reisevirksomhet i forbindelse med skolebesøk, kurs og konferanser.

Krav til søkere:

Vi søker en allsidig person, en engasjert og trygg leder, som vil være med å utvikle den kristne folkehøgskolebevegelsen videre. Folkehøgskolene har stor pedagogisk frihet. Vi leter etter deg som har lyst til å være med å utvikle et fritt og spennende skoleslag. Du er nytenkende og kan både planlegge og gjennomføre, og du gjør det helst i samarbeid med andre. Du evner både å lytte, inspirere og overbevise.

NKF og IKF driver sitt arbeid i et nært samarbeid med medlemmene, de enkelte folkehøgskolene og med deres eiere. Den som ansettes må ha et kristent livssyn. Vi vil legge vekt på at du har kjennskap til, og kan identifisere deg med, den kristne folkehøgskolebevegelsen og det kristne organisasjons- og kirkelivet skolene tilhører.

Både pedagogisk og Informasjonsfaglig erfaring er ønskelig.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:
Et hyggelig og engasjerende arbeidsmiljø. Varierte oppgaver og rom for initiativ og ideer.
Lønn etter avtale. Pensjon i Statens pensjonskasse eller KLP.
Tiltredelse 1. august 2018 eller etter nærmere avtale.

For nærmere opplysninger, ta kontakt med styreleder i NKF, Edgar Fredriksen,
tlf: 99099660 eller styreleder i IKF, Kjell Konstali, tlf: 90521407