Laster Hendelser

« Alle Hendelser

Kjøkkenkurs

3. mars 2020 - 5. mars 2020

Påmeldingsskjema

Påmeldingfrist: mandag 3. februar

PROGRAM for kjøkkenkurs 3. – 5. mars

Tirsdag 3. mars:
11.30: Fellestransport fra Gardermoen for de som ønsker det
12.30: Lunsj
13.30: Kursstart – velkommen og presentasjon v/ Steinar Sundvoll, organisasjonsrådgiver i NKF
13.45: Tema: Godt brød v/ Mari Sangnæs fra Heimlaga på Næs
15.30: Innsjekking på rom
16.00: Kaffe/pause
16.30: Å jobbe på kristen folkehøgskole v/ Andreas Melberg, daglig leder i NKF

Mulighet til å stille spørsmål til Andreas og Steinar om arbeidsvilkår i folkehøgskolen

18.00: Erfaringsutveksling, tema: Brød. Dele en suksessoppskrift på brød / rundstykker
19.00: Middag
21.00: Uformell sosial samling m/kaffe og te.
Onsdag 4. mars:
07.45: Morgenbønn for morgenfugler
08.00: Frokost
09.00: Morgensamling i en av Søsterkirkene på Gran v/ Steinar Sundvoll
09.45: Dietter, allergier og intoleranser v/ Guro Waage, helsefaglig rådgiver mat og ernæring ved Norges Astma- og allergiforbund
11:15: Pause med kaffe/te og Indiske smaksprøver
11:30: Lage enkel og smakfull vegansk mat v/ Ellen Irene Klepaker fra Masalamagic
13:00: Lunsj
14:00: Tankevirus v/ Martha Bjelland Bø, skoleutviklingsutvalget i NKF
15.30 Kaffe

Gå en tur / Bade i bassenget / Treningsrom / Hvile

17:00 Yrkesstolthet v/ Gunn Honnemyr, kjøkkenleder folkehøgskolen Sørlandet
17:30: Erfaringsdeling om tema: Dietter og allergier.  Alle tar med et tips til en spennende middagsrett for denne gruppen elever.
19.00: Middag
21.00: Uformell sosial samling m/kaffe og te.

Oppsummering/ Evaluering og info om SMAK på Lillestrøm v/ Steinar Sundvoll

Hva tar jeg med meg hjem fra dette kurset? 

 
Torsdag 5. mars:
08.00: Frokost
09.00: Utsjekking og avreise til SMAK på Norges varemesse, Lillestrøm

(Det er mulig å sette ifra seg koffert i garderoben på Norges varemesse).

Vi satser på at KNIF ordne lunsj i grupper

 

Detaljer

Start:
3. mars 2020
Slutt:
5. mars 2020

Sted

Sanner Hotel
Gran på Hadeland,