« Alle Hendelser

Livsmot og mestring

16. juni 2020 - 19. juni 2020

NKF og Kildehuset på Modum Bad gjennomfører kurs for ansatte i folkehøgskolen med særlig ansvar for elever med utfordringer knyttet til sin psykiske helse.

Formålet med kurset er å gi kompetanse og trygghet til medarbeidere i folkehøgskolen slik at de kan være med å lede skolens arbeid med psykisk helse. Kurset vil fokuserer både på håndtering av konkrete situasjoner, kollegaveiledning og utviklingsarbeid. Vi ønsker at kurset skal bidra til å motvirke den dominerende plassen psykisk sykdom kan få og bidra til livsmot og mestring for elever og ansatte.

Kurset består av 10 kursdager og startet i juni 2019 og avsluttes i juni 2020. Kurset er rettet mot internatledere, sosiallærere og andre ansatte med særlig ansvar for å følge opp elever med utfordringer knyttet til egen psykisk helse.

Start:
16. juni 2020